0575-452203      

Algemene Voorwaarden Tuinbeeldenschuur.nl

Algemeen
Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarbij Tuinbeeldenschuur.nl artikelen levert aan koper. Deze zijn bedoeld om beide partijen te beschermen.

Prijzen
De vermelde prijzen zijn in euro’s inclusief BTW.
Genoemde prijzen zijn voorbehouden van eventuele typefouten en prijswijzigingen.

Betaling
Bij afhalen van de bestelde artikelen kunt u contant of met PIN betalen.

Afhalen
Uw bestelling kan op afspraak worden afgehaald.

Aansprakelijkheid
Tuinbeeldenschuur.nl is niet aansprakelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de door ons geleverde artikelen. Iedere aansprakelijkheid van Tuinbeeldenschuur.nl is beperkt tot het bedrag van de ter zake verzonden factuur.

Privacy
Uw klantgegevens worden slechts gebruikt voor het uitvoeren en afhandelen van de bestellingen. Klantgegevens worden door Tuinbeeldenschuur.nl nooit verstrekt aan derden.

Retourneren
Indien de bestelde artikelen niet aan uw verwachtingen voldoen, heeft u het recht de artikelen binnen 7 dagen te retourneren. U dient vooraf per email contact op te nemen met Tuinbeeldenschuur.nl betreffende de retourzending. Tuinbeeldenschuur.nl bevestigt vervolgens de retourzending waarna u de artikelen kunt retourneren. Geretourneerde artikelen mogen niet beschadigd zijn. Indien het gerourneerde artikel voldoet aan de voorwaarden kunt u een ander artikel uit ons assortiment kiezen. Wij geven geen geld terug.

Afwijkingen
De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren op de getoonde foto’s.
 
Wijzigingsrecht
Tuinbeeldenschuur.nl behoudt zich het recht voor de Algemene Voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Alle rechten voorbehouden. 
Neem ook eens een kijkje in onze sfeervolle vakantiewoning:
logeerensfeer-logo.png